Guldkorn til hvordan du kan få ekstra penge på lommen

Alle kan altid bruge lidt ekstra penge på lommen – eller på kortet hedder det nok nærmere i dag. Men de færreste har åbnet øjnene op for hvordan de selv kan skaffe dem.

Vejen frem til det bedste lån online

Du kan måske allerede have bestemt dig for at kigge efter et minilån, og til dit held er der ved at være et væld af långivere der står klar med et tilbud til dig online. Da der er ved at være mange långivere at vælge imellem på internettet, har de også været tvunget til at skulle konkurrere mere og det ses bl.a. på priserne.

Det er ret sikkert stadig en af de lidt dyre løsninger at tage et lån online, fremfor at gå igennem din egen personlige bank, men hvis du vægter at kunne klare det hele online og er bevidst om hvor du skal kigge ekstra godt efter, så kan det sagtens vise sig at være den bedste løsning for netop dig.

Det du skal være særlig opmærksom på er, for det første at du ikke foretager et lån hvis du ikke har råd til det. Det der menes med det, er at du skal være sikker på at du vil være i stand til at afdrage de månedlige afdrag, så du ikke risikerer at lånet bliver misligholdt.

Hvis du har et godt overblik over hvad du kan være i stand til at afdrage, så er det egentlig bare at vide hvilket beløb du har behov for at låne og så bliver det lettere derfra. De mange långivere vil nemlig være opstillet i form af en liste, hvor de kort beskriver hvad de kan tilbyde, og hvad de derimod kræver af dig som f.eks. en aldersgrænse. Fælles for dem alle er, at der kræves at du ikke er registreret i RKI.

Du kan også skaffe dig flere penge uden et lån

En anden mulighed for at få flere penge på lommen kan være at du kigger på de udgifter du holder hver måned. Print gerne et kontoudtog ud for de sidste 3 måneder og prøv at headlight hvilke ting der var nødvendige for dig og hvilke der godt kunne undlades.

Inde på https://senest.dk/ kan du i stedet for at bruge mange penge på at modtage seneste nyt, skaffe dig nyhederne helt gratis i stedet.

I første omgang vil du måske tænke at det er småbeløb, men hvis du prøver at lægge de beløb sammen der ikke var et must, vil du hurtigt kunne se at det samlede beløb er betydeligt for din økonomi.

Brug de gratis muligheder der er lige for næsen af dig

Du kan også se på om du køber poser hver gang du handler. Poser er efterhånden ved at være virkelig dyre, så hvis du i stedet prøver at tage din egen med hjemmefra, så kan det også hurtigt betyde noget i budgettet.

Er du gamer så kan ved du også at der her kan blive brugt nogle gode størrelser beløb. Udstyr koster og indimellem kan man godt blive frustreret når spillets udfald ikke lige falder til sin egen. Det kan let koste et headset eller et tastatur. Inde på hjemmesiden https://gamingmagasinet.dk/, kan du finde en masse der er relevant for den ultimative gamer – og du vil også kunne spore dig frem til hvad der er billigst og bedst i test af diverse udstyr her.