Hastigheden på dit website er vigtigt

Der er mange gode grunde til, at du har fokus på hastigheden på dit website. Først og fremmest giver det en bedre oplevelse for dine brugere, men hastigheden har også stor betydning for dit sites placering hos søgetjenesten Google. Dermed også direkte på bundlinjen i din virksomhed.

Hastighedsoptimering

Den tid det tager fra en bruger har tastet adressen på dit website i en browser eller klikket sig videre til det, og til sitet er loadet skal alltid begrænses. Det er det som hastighedsoptimering går ud på. Der er en lang række ting, der kan gøres på dette område, og det er i mange tilfælde en god ide, at få hjælp fra professionelle på området til denne proces.

Sådan gør man

Det lyder ret basalt. Men du optimere hastigheden på dit website ved at reducere koderne sitet er bygge af samt de billeder der er på sitet og den måde de bliver genereret. Det kan man gøre på forskellige måder. En professionel på dette område, kan vurdere fra site til site, hvilken måde, der mest fordelagtigt kan benyttes. Og så udføre det. Du kan altså købe denne service hos specialister. Prisen er faktisk overskueligt for en sådan proces, og de penge vil du med stor sandsynlighed kunne tjene hurtigt ind igen.

Målbart på bundlinjen

Der er flere grunde til at få lavet hastighedsoptimering af dit website. Du skal gøre det først og fremmest fordi det i sidste ende giver en bedre bundlinje i din virksomhed. For kunder og besøgende på dit website, der får en bedre oplevelse er mere tilbøjelige til at handle i webshoppen eller måske benytte andre serviceydelser, du evt. tilbyder. Og det er også indlysende at du går flere kunder, når du kommer højere op i søgninger hos Google. Igen noget der skaber bedre omsætning.

Dit website

Der er i øvrigt en god ide, at tænke ind allerede fra starten af udviklingen af sit website, at der skal hastighedsoptimeres. Du bør planlægge allerede når du starter med at find hosting. Bruger du wordpress er der flere ting, du kan gøre løbende for at optimere tingene. Kan både være via plugins men også hvordan du bruger foto på sitet.