bad

Lad op med dejlig selvforkælelse

Nogle mennesker er virkeligt gode til at hygge sig og gøre det rart for sig selv, mens overraskende mange slet ikke har det inde på radaren at forkæle sig selv. Måske har man en honey bunny som er god til at forkæle en, men der kan nu også være en kvalitet i at gøre noget rart for sig selv. 

Ved at forkæle sig selv viser man sig selv kærlighed, og det er noget af det vigtigste, vi kan gøre for os selv. Herudover får vi ved at lave noget, vi godt kan lide, ladt batterierne op og bliver klar til nye udfordringer. Her får du et par idéer til, hvordan du kan forkæle dig selv. 

Se fodbold 

Er du vild med fodbold, kan du planlægge en hyggestund for dig selv, hvor du tuner ind på en premier league kamp med din favoritklub, hvad enten det er Chelsea, Tottenham eller måske Liverpool. Sørg for at have købt godt ind af dåseøl og ostepops og sæt så telefonen på lydløs, så du ikke bliver forstyrret af irriterende opkald fra f.eks. din svigermor eller måske arbejdet, der ikke kan forstå, hvor du bliver af. 

Gå i karbad 

En anden mulighed for virkelig at forkæle dig selv er ved at tage et dejligt karbad. Det kræver naturligvis, at du har et badekar, men hvis du har det, er det bare med at få tændt for hanen og gjort klar. Hæld en god sjat af din yndlingsskumbad i, tænd evt. et stearinlys og skænk et stort og godt glas vin op, som du kan nippe af, mens du ligger og feder den i badet. Når du kommer op af badet, kan du hoppe i hyggetøjet og slappe af på sofaen. Der findes meget dejligt hyggetøj, det kan du læse mere om her