Bæredygtighed og brusere

Grøn energi er noget som de fleste efterhånden har hørt om før. Der er kommet et langt større fokus på bæredygtighed, og det at udnytte naturens ressourcer på en mere miljøvenlig måde. Med den stigende teknologi er der et utal af batterier, som hele tiden skal lades op. Det kræver en masse energi. Heldigvis har vi jo solen. Måske er det den gule energi?

Solcelle opladere er geniale til opladning af telefonen, når man er ude. Solen er fyldt med energi, og nu har nogle smarte hoveder fundet ud af, hvordan man kan overføre solenergien til vores små mobilbatterier. Og er der noget mere irriterende, end når man er ude, og telefonens batteri løber tør? Det er måske ikke ligefrem jordens undergang. Men det er da lidt frustrerende.

Oplad telefonen med solen

En solcelle-oplader er perfekt at have med sig på farten. Den fungerer nærmest som en helt almindelig power-bank. Men i stedet for at lade telefonen på et separat batteri, som jo også kan løbe tør, så får solcelle-power-banken ekstra energi fra solen. På den måde har man altid energien fra solen med sig i tasken.

Dog kræver det, at solen skinner. Hvis man bor i Danmark, så ved man sikkert, at vejret også er vild med at regne. Men solcelle-opladeren skal blot tilkobles til telefonen. Så tænder man for power-banken. Når telefonen er fuldt ladet op igen, så slukker solcelle-opladeren sig selv automatisk. Der findes mange forskellige solcelle-opladere i forskellige størrelser.

Nyt badeværelse

Når telefonbatteriet er ladet op, kan man begynde at renovere badeværelset med vådrumsspartel. Denne type spartel bliver ofte brugt omkring badekabinen og ved alle områder, som ofte udsættes for vand. Det er perfekt at bruge i badeværelset for at undgå, at vandet trænger ind de forkerte steder. Det er en god ide at læse en guide til brug, før man kaster sig ud i spartelprojektet.